Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Zlatans hemliga konto avslöjat

Zlatan Ibrahimovic har ett hemligt konto på Instagram. I programmet Breaking News med Filip och Fredrik berättar programledarduon att superstjärnan gömmer sig bakom namnet Leif Kihl på det sociala mediet. – Bland alla kända spelare som följer varandras konton dyker ett okänt namn upp gång på gång, säger Fredrik Wikingsson i sändningen.

Zlatan Ibrahimovics officiella konto  har över 27 miljoner följare och är flitigt förekommande i mängder av människors flöden på Instagram. Under måndagskvällen kan dock svenskens privata, mer hemlighetsfulla konto, ha avslöjats. 

Fredrik Wikingsson och Filip Hammar berättade i sitt program Breaking News på måndagskvällen att de har en teori att Zlatan också finns på sociala medier bakom kontot "Leif Kihl". 

De bygger sitt antagande på att kontot enbart har 13 följare – merparten av dem fotbollsstjärnor som Zlatan har haft kontakt med under sin karriär. Exempelvis följer Alexander Östlund, Jimmy Durmaz och Erkan Zengin kontot. Leif Kihl har också vid flera tillfällen kommenterat Alexander Östlunds bilder på Instagram. 

Namnet Kihl ska enligt programmet vara taget från Olof Mellbergs frus namn som ogift. 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.