Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Zlatans fina gåva till 17-årige Hammarby-talangen Aimar Sher

När Zlatan Ibrahimovic fick veta vem 17-årige Hammarby-talangen Aimar Sher såg upp till gav storstjärnan honom en använd matchtröja från idolen Kaká.
– Jag trodde han drev med mig, men nästa dag låg det en Kaká-tröja vid min plats i omklädningsrummet, säger Sher till Expressen.

Sedan några veckor tillbaka tränar Zlatan Ibrahimovic med Hammarby, klubben han är delägare i, då Serie A är nedstängd och Milan-spelarna inte får träna tillsammans på grund av coronapandemin.

LÄS MER: Milans spelare kallas tillbaka – Zlatan stannar i Sverige

Det har gett spelarna i Hammarby en chans att lära känna storstjärnan – och Zlatan chansen att lära känna Hammarbys spelare. 38-åringen hade bland annat ett samtal med talangen Aimar Sher, 17, och fick veta att Shers idol är den brasilianske förre storspelaren Kaká.

– Det var för ett tag sedan som vi snackade lite och Zlatan frågade mig vilken min favoritspelare var. Jag sa att det var Kaka. Då sa Zlatan att han skulle ta med en Kaká-tröja från Milan åt mig, säger 17-årige Sher till Expressen.

LÄS MER: Uppgifter: Zlatan fick 200 000 kronor för internmatchen med Hammarby

Sher: "Trodde han drev"

Sagt och gjort – snart fick Sher Kakás använda matchtröja, som Zlatan hämtat i sin samling, skriver tidningen.

– Jag trodde han drev med mig, men nästa dag låg det en Kaká-tröja vid min plats i omklädningsrummet. Jag blev helt chockad. Jag blir fortfarande lite chockad när jag tänker på det, säger Sher till tidningen.

Han fortsätter:

– Jag kan inte beskriva vad jag kände. Enormt stort att Zlatan gjorde så. Nu hänger tröjan ovanför min säng.

Kaká spelade under karriären bland annat i Real Madrid och Zlatans Milan och gjorde nära 100 landskamper för Brasilien.

LÄS MER: Zlatans hårda kritik mot Malmö: "Ska vara tacksamma"

Zlatan har kontrakt med Milan till sommaren – och det har spekulerats i en återkomst till allsvenskan efter det. Bild: MATTEO GRIBAUDI
Zlatan har kontrakt med Milan till sommaren – och det har spekulerats i en återkomst till allsvenskan efter det. Bild: MATTEO GRIBAUDI

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.