Zlatans bokning har kommit in

ANNONS
|

Via sin app ,Zlatan Unplugged, berättadeZlatan Ibrahimovic under fredagen att han hade bokat Stortorget i Malmö den 25 november.

Där kommer Malmös match mot PSG visas på storbildsskärm enligt Ibrahimovics initiativ.

– Jag har tidigare garanterat att matchen kommer höras över hela Malmö. Nu har jag även sett till att hela Malmö kommer att kunna se matchen. Jag har bokat Stortorget där matchen kommer sändas live. Alla är välkomna, skrev han i appen.

Initiativet gillades av Malmö FF:s s vd Niclas Carlnén.

- Det har varit en otroligt stor efterfrågan på biljetter. Tack vare Zlatans initiativ har alla MFF:are möjlighet att se matchen tillsammans i Malmö, sade han i ett pressmeddelande.

ANNONS

Men senare under fredagen uppstod det oklarheter om Zlatans bokning verkligen kommit in. Enligt Skånska Dagbladet hade inte gatukontoret fått in någon ansökan.

– Nej, jag känner inte till det. Och det borde jag göra. Men det kan vara så att ansökan ligger hos polisen, det är där man börjar. Sen skickar de vidare till oss, sade Jan-Olof Harvigsson, chef för gatukontorets upplåtelseenhet.

Inte heller polisen hade lämnat ut något tillstånd.

– Jag hade blivit sur om vi gett ett sådant tillstånd och jag inte fått veta det. Vi gör ju för vår del bedömning av ordning och säkerhet och man får presentera en ordningsplan. Och här behövs, tycker jag spontant, ett förordnande av ett antal ordningsvakter, sade Christer Rindmo på Malmöpolisen till SKånska dagbladet.

Men efter oklarheterna ser det nu ut som om det blir CL-fest på torget trots allt.

I ett pressmeddelande bekräftar Malmö stad att Stortorget är bokat:

"Stortorget är reserverat för storbildsvisning av Malmö FF–Paris Saint-Germain den 25 november. Vi ser alla fram emot en fantastisk kväll".

ANNONS