Zlatans ånger – hade velat spela längre för Mourinho

Det blev bara en säsong för Zlatan Ibrahimovic och Jose Mourinho i Inter. Något som Zlatan ångrar än idag. – Jag ångrar inte mycket, men jag ångrar att jag inte spelade under Mourinho en längre tid, säger Zlatan till Goal.com.

ANNONS
|

Duon känns som klippt och skuren för varandra. Hyllningarna avlöser varandra när Zlatan och Mourinho gör intervjuer. Efter en säsong tillsammans i Inter flyttade Zlatan Ibrahimovic till Barcelona. Ett beslut som han ångrar.

– Mourinho är ett geni. Han vet allt om spelet. Jag ångrar inte mycket, men jag ångrar att jag inte spelade under Mourinho en längre tid, säger Zlatan till Goal.com.

Att det blev en återförening i Manchester United var givet för Zlatan Ibrahimovic. Supersvensken tvekade inte en sekund innan han tackade ja.

– När möjligheten kom igen för honom att bli min tränare i United var det ett enkelt beslut. Vem skulle inte vilja tränas av honom? Jag är i en fantastisk klubb med en fantastisk tränare och fantastiska fans och jag vill bli så framgångsrik som möjligt för dem.

ANNONS
ANNONS