Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer
Zlatan Ibrahimovic. Bild: PETTER ARVIDSON

Zlatan: "Vi ses snart, Italien"

Zlatan Ibrahimovic återvänder till Italien. Det berättar den 38-årige stjärnanfallaren till GQ.
– Vi ses snart i Italien. Jag kommer gå till en klubb som måste hitta tillbaka till att vinna och förnya sin historia, säger "Ibra".

Sedan det blev klart att Zlatan Ibrahimovic lämnar LA Galaxy har det ryktats om en flytt tillbaka till Italien. En par klubbar stod inledningsvis som aktuella för att bli Zlatans nya adress och så sent som i måndagskväll kom The Telegraph med nyheten att Zlatan skulle vara överens om en återkomst i Milan.

Däremot har Sky Sports följt upp de uppgifterna med att skriva att Zlatan och Milan inte lyckats komma överens om kontraktslängden och inte heller de ekonomiska bitarna.

Nu har Zlatan själv, enligt Football-Italia, gjort en intervju med GQ där han visserligen inte avslöjar sin nya klubbadress, men åtminstone i vilket land den ligger.

– Jag kommer gå till en klubb som måste hitta tillbaka till att vinna, förnya sin historia och som vill ta sig an allt och alla, säger han till GQ enligt Football-Italia och fortsätter:

– Vi ses i Italien snart, säger Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic har tidigare i sin karriär representerat både Milan och Inter. Den senaste tiden har Zlatan påståtts vara aktuell för, utöver Milan, klubbarna Bologna och Napoli.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.