Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Zlatan välkommen i landslaget

Gör Zlatan comeback i landslaget om Sverige skulle kvala in till VM? - Det är inte alls omöjligt att man skulle ringa honom, säger Sveriges assisterande förbundskapten.

Zlatan Ibrahimovic har pensionerat sin landslagströja. Men kan det bli en comeback om Sverige kvalar in till VM i Ryssland?

Sveriges assisterande förbundskapten Peter Wettergren utesluter inte att man skulle slå storstjärnan en signal i alla fall. 

- Det skulle väl inte vara omöjligt nu när du ställer en sådan fråga. Men jag tror att vi skulle få reda på om Zlatan var hungrig och sugen på att spela i ett svenskt A-landslag igen. Den kontakten skulle han ha med någon på förbundet. Men det är inte alls omöjligt att man skulle ringa honom i det fallet. Jag menar, han är ändå en av världens bästa fotbollsspelare, så han är välkommen i det svenska A-landslaget när han känner sig sugen och vill bidra, säger Wettergren i Olof Lundhs podcast

Men de svenska fansen ska nog inte få upp hoppet alltför mycket.
- Jag tror att Zlatan är en sådan människa som när han väl bestämt sig, då är det det som gäller. Det är så jag känner Zlatan. Har han sagt nej så är det nej, och har han sagt ja så är det 100 procent i det, menar Wettergren.

 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.