Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Zlatan uppges stanna i Manchester United

På senare tid har mycket handlat om en eventuell återkomst i Milan för Zlatan Ibrahimovic. Men det lär inte bli av, enligt The Guardian. Den ansedda engelska tidningen skriver i stället att svensken har bestämt sig för att stanna i Manchester United.

Zlatan Ibrahimovic har bestämt sig för att återansluta till Manchester United den här säsongen. Det skriver den ansedda engelska tidningen The Guardian på onsdagen.

Tidningen berättar att svensken just nu tränar för fullt för att komma tillbaka efter den allvarliga skada han ådrog sig i Europa League-matchen mot Anderlecht i april och att tränaren José Mourino är positivt inställd till en comeback.

Mourinho: "Han kanske stannar"

– Han kanske stannar. Han har inget kontrakt men han är fortfarande nära Manchester och det faktum att vi nu spelar Supercupen är delvis hans förtjänst, säger Mourinho enligt tidningen i samband med tisdagskvällens Supercupfinal mot Real Madrid i Skopje som spanjorerna vann med 2-1.

Beskedet kommer efter en period av mängder av rykten, där det mesta handlat om en eventuell comeback i Serie A och Milan för Ibrahimovic.

Inleder ligaspelet i helgen

Inledningsvis uppgavs Zlatans korsbandsskada att hålla honom borta från spel i omkring ett års tid, men på senare tid har svensken antytt att rehabiliteringen kan komma att gå betydligt snabbare.

Premier League-säsongen inleds i helgen och Manchester Uniteds första match är mot West Ham på söndag.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.