Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Bild: MATTEO GRIBAUDI

Zlatan uppges skriva om kontraktet med Milan

Zlatan Ibrahimovic kontrakt med AC Milan går ut sista juni. Nu kommer dock uppgifter på att anfallsstjärnans kontrakt kommer skrivas om för att han ska kunna fullfölja säsongen med Serie A-klubben.

ANNONS
|

Zlatan Ibrahimovic kämpar för att kunna göra en så snar comeback som möjligt efter den skada han ådrog sig i samband med en träning. Milan spelar den 22 juni mot Lecce och det är inte uteslutet att Zlatan är redo tills dess, även om första prognoserna vittnade om än längre frånvaro än så.

Zlatans kontrakt med AC Milan går dock ut den sista juni, men nu kommer uppgifter från Italien att kontraktet kommer skrivas om för att "Ibra" ska kunna spela färdigt den pågående säsongen för Milan. Det rapporterar SportExpressen.

Tidningen har också varit i kontakt med den italienska journalisten Matteo Calgagni, som skriver för MilanNews, och bevakar klubben på nära håll. Han räknar med att Zlatans kontrakt kommer förnyas.

ANNONS

– Det vore skadligt för klubbens image om de inte lyckades med det. Zlatan är en spelare som kan hjälpa laget under resten av säsongen. Jag tror att Biglia och Bonaventura lämnar klubben efter säsongen, men med Zlatan är det mer osäkert, säger Calgagni till SportExpressen.

"Hammarby en bra lösning"

Matteo Calgagni tror inte att det blir någon fortsättning i Serie A för Zlatan Ibrahimovic efter den här säsongen om det inte blir en förlängning med Milan, Då tror han snarare att en flytt hem till Sverige är närmare till hands.

– Jag tror inte att han kommer spela i någon annan Serie A-klubb. Zlatan har pratat med Bolognas tränare, men hans lön är för hög. Det är upp till Zlatan, men jag tror att Hammarby är en bra lösning om han lämnar Milan, säger Matteo Calcagni till SportExpressen.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS