Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/3

Zlatan tillbaka innan årets slut

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i spel innan årets slut. Det säger Manchester Uniteds tränare José Mourinho till klubbens hemsida. – Om jag tror att han är tillbaka under 2017? Ja, det gör jag. Men det är bara en känsla, säger portugisen.

Det var i våras som Zlatan Ibrahimovic skadade sig i Manchester Uniteds Europa League-möte med belgiska Anderlecht. Sedan dess har svensken ägnat sig åt rehabiliteringsträning och bevittnat lagets starka säsongsinledning från sidan.

Ryktena har varit många om en eventuell comeback, och mycket har pekat mot att anfallaren kan vara tillbaka i spel antingen i slutet på året eller i början av nästa år. Nu berättar tränaren José Mourinho att han tror att det blir innan 2017 är över.

– Zlatan är här. Han jobbar på här och allt är under kontroll. Han jobbar på som förväntat: Väldigt, väldigt hårt. Men han kommer inte vara tillbaka nästa vecka eller de kommande veckorna. Låt honom få den tid som han behöver så att han kan komma tillbaka när det är rätt ögonblick, säger Mourinho enligt klubbens hemsida och fortsätter:

– Om jag tror att han är tillbaka under 2017? Ja, det gör jag. Men det är bara en känsla.