Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/7

Zlatan stämplad i huvudet - hämnades med armbåge

Det var precis innan halvtid av mötet mellan Manchester United och Bournemouth som en redan varnad Zlatan Ibrahimovic satte in en armbåge på Tyrone Mings. Bournemouth-spelarna var ilskna mot svensken som dock klarade sig undan en utvisning. – Han ska ha rött kort där, säger Viasats expert, Pontus Kåmark.

Manchester United tog ledningen genom Marcos Rojo och Joshua King utjämnade för Bournemouth. Men det var inte målen som var de stora snackisarna efter den första halvleken av Premier League-mötet på Old Trafford - utan i stället handlade det mesta om de fula tacklingarna som inträffade precis innan paus.

Först tacklades Zlatan Ibrahimovic och Wayne Rooney omkull. Och när de båda spelarna låg ned fick svensken en stämpling i huvudet av en Tyrone Mings, som såg ut att försöka hoppa över anfallaren. Strax efter var det "Ibra" som gick hårt åt Mings i stället.

"Han borde ha åkt ut" 

I samband med en luftduell i Bournemouths straffområde satte 35-åringen, som redan hade ett gult kort, in en armbåge i huvudet på Mings. Gästernas försvarare blev liggande i straffområdet och vred sig i smärtor. Bortaspelarna ville ha en utvisning på Zlatan - som dock klarade sig undan med en tillsägelse från domaren.

Felaktigt menar Viasats kommentatorer. 

– Han borde ha åkt ut där, säger Robert Tennisberg. 

Pontus Kåmark fyller i: 

– Ja, först trodde jag att de skallade ihop, men det där är fult. Han ska ha ett rött kort, säger Kåmark. 

I studion sa Erik Niva så här om situationerna: 

– Mings ska vara utvisad för den stämplingen i huvudet. Det är nog inte meningen av honom, men så mycket ansvar för sina fötter måste man ha att man inte sätter dem i huvdet på en annan motståndare.