Zlatan skickade present till Lundh, eller?

ANNONS
|

Det var på en presskonferens inför Sveriges match mot Ryssland som Zlatan Ibrahimovic gick till angrepp mot TV4-journalisten Olof Lundh efter att denne ställt en fråga om fotbollsstjärnans sidoprojekt.

Zlatan blev riktigt sur och hans svar är numer nästan en klassiker: "När det går bra och svider i dina ögon, njuter jag ännu mer. Precis som när jag spelar fotboll. Det blir en extra kick när du får ont i magen, det är det bästa", sade han då.

Läs också: Hilmersson: Han riktar sin ilska åt fel håll

Nu kan Olof Lundh ha fått en försoningsgåva av Ibrahimovic.

I ett paket som skickades dagen efter presskonferensen har nått fram till TV4-profilen som misstänker att det kan röra sig om en reklamkupp mer än en försoningsgåva.

ANNONS

”Det kom ett bud. Hm. Känner inte igen handstilen, men skickat dagen efter presskonferensen”, skriver Lundh på sitt Instagramkonto.

– Det är förvisso skickat dagen efter presskonferensen, men jag har mycket svårt att tänka mig att han har skrivit under det. Jag har lite dålig koll på hans namnunderskrift, men det är nog någon som jobbar för honom som har gjort det, säger Lundh till Expressen.

Oavsett vem som skickat gåvan ska Olof Lundh troligtvis skicka tillbaka den.

ANNONS