Zlatan sågas: "Fansen kommer vända sig emot honom"

Zlatan Ibrahimovic fixade första titeln till Manchester United i första tävlingsmatchen. Trots det sågas han efter segermålet. "Jag tror att han kommer spela en del dåliga matcher och när han är på väg att petas kommer fansen att vända sig emot honom”, skriver The Times-krönikören Tony Cascarino.

ANNONS
|

Söndagens seger mot Leicester i Community Shield med 2-1 innebar första titel till Manchester United sedan Zlatans ankomst till klubben. Supersvensken stod för en ganska blek insats men nickade in segermålet i slutet av matchen.

Insatsen har dock inte fått alla att jubla. Den engelska tidningen The Times krönikör Tony Cascarino, är allt annat än imponerad.

"Zlatan Ibrahimovic kom till Manchester United på fri transfer och i 80 minuter spelade han precis som den typen av fria transfer som just säkrat karriärens sista kontrakt”, skriver han.

Sågningen från Cascarino slutade inte där utan han passade även på att jämföra Zlatan med en viss Mario Balotelli. Italienaren som floppade totalt i Liverpool.

ANNONS

"Jag tror att han kommer spela en del dåliga matcher och när han är på väg att petas kommer fansen att vända sig emot honom. Han påminner om Mario Balotelli i bland när han bara glider runt på planen och det är frustrerande för fansen, speciellt när det går dåligt."

"Jag skulle bli mäkta förvånad om han gör 20+ mål denna säsong”.

Återstår att se om Zlatan charmar över engelsmännen på sin sida. Manchester United-fansen älskar redan supersvensken.

ANNONS