Zlatan ryter till: Det här landet måste uppskatta honom

Wayne Rooney är tidernas bästa målskytt i United. Men han har fått en hel del kritik den senaste tiden, nu går Zlatan Ibrahimovic ut och backar lagkamraten. – Det här landet måste uppskatta honom, säger han till ESPN.

ANNONS
|

Zlatan Ibrahimovic må vara Manchester Uniteds vassaste målskytt, men han är långt ifrån klubbens mesta målskytt.

Det är däremot hans lagkamrat Wayne Rooney som under 1-1-matchen mot Stoke gjorde sitt 250:e mål och blev därmed klubbens meste målskytt genom tiderna.

Läs mer: Rooney historisk poängräddare för United.

En imponerande milstolpe enligt "Ibra".

- Det är otroligt. Han är klubbens bästa målskytt och jag är väldigt glad för hans skull. Det är en stor grej. Många stora spelare har varit här och hans namn är däruppe på toppen, säger Zlatan Ibrahimovic till ESPN.

"En komplett spelare"

Men engelsmannen som öst in mål i klubben han tillhört sedan 2004 har den senaste tiden fått motta en hel del kritik, något som fått Zlatan Ibrahimovic att surna till.

ANNONS

- Alla vet vad Wayne är. Men det här landet måste uppskatta honom. Jag ser inga andra anfallare som honom i dag. Ge mig några namn... Och ändå är ni inte nöjda.

Och hyllningen från den svenske superstjärnan fortsätter.

– Han är en komplett spelare. Utanför planen är han en riktig ledare och på planen är han bara komplett. Han hjälper sina lagkamrater bra och han har den där stora kvalitén.

ANNONS