Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Zlatan om USA: "De kommer lära känna mig"

Var ska Zlatan Ibrahimovic ta vägen i framtiden? I en intervju med Vogue gläntar han nu på dörren till USA. – Tro mig, det kommer lära känna mig, och när jag går dit kommer regler att brytas, säger Ibrahimovic till tidningen.

Zlatan Ibrahimovics framtid är en följetong som drar hela världens blickar till sig. Den svenske landslagskaptenen uppges redan ha skrivit på ett kontrakt med Manchester United men än har varken klubben eller spelaren bekräftat att det blir spel i Premier League för Ibrahimovic till hösten.

I samband med lanseringen av Ibrahimovics klädmärke tidigare i veckan gjorde han intervjuer med ett flera tidningar och magazine. När han talade med amerikanska modemagasinet Vogue gläntade Zlatan på dörren till att han någon gång framöver kommer flytta till USA.

Efter att ha fått frågan om hur han skulle beskriva vad han själv gjorde för en amerikansk publik som inte är insatt i fotboll svarade Zlatan.

– Det vet inte, men det kommer snart att veta. Allt jag gör gör skillnad. Jag lyssnar, men jag följer inte allt vad som sägs. Jag tror på mig själv och gör saker på mitt sätt och även om det inte alltid fungerar är jag trygg.

– Tro mig, det kommer lära känna mig, och när jag går dig så kommer regler att brytas. Jag väntar bara på det rätta ögonblicket, sedan kommer de att få se ett riktigt lejon.