Zlatan om landslaget: ”Long time no see”

Efter EM i Frankrike valde Zlatan Ibrahimovic, 39, att sluta i det svenska landslaget. Nu kommer stjärnan med ett inlägg på Instagram iklädd den svenska landslagströjan. ”Long time no see”, skriver han.

ANNONS
|

EM i Frankrike 2016 blev Zlatan Ibrahimovics avsked när det kommer till landslaget. För på en presskonferens under mästerskapet släppte han nyheten om att han skulle sluta.

– Sista matchen för Sverige i EM blir min sista match för Sverige. Jag hoppas det inte blir i morgon. Jag kommer inte delta i OS så hoppas vi går så långt som möjligt här. Men att sluta besviken kommer jag inte göra. Jag är väldigt stolt över att vara kapten för Sverige, sa Zlatan då.

– Jag vill tacka alla supportrar som hjälpt mig att uppnå det jag gjort. Var jag än åker kommer jag alltid ta med mig den svenska flaggan och vara stolt över den. Så besviken kommer jag aldrig vara. Så tack till alla.

ANNONS

Därefter har han inte varit med i landslaget längre.

Det har dock inte stoppat honom från att rikta kritik mot förbundskapten, Janne Andersson. Något som Zlatan Ibrahimovic gjort vid flertalet gånger. Nu senast i samband med att Dejan Kulusevski inte fick starta.

”Vilket jävla skämt. Ytterligare ett bevis. Inkompetenta personer på fel positioner som kväver svensk fotboll”, skrev Zlatan på Twitter.

Samtidigt har den nu 39-årige anfallaren fortsatt att leverera på den absolut högsta nivån. För efter sex omgångar toppar han skytteligan i Serie A och hans Milan är serieledare i den italienska ligan.

På onsdag tar Janne Andersson ut nästa landslagstrupp.

Inför det kommer Zlatan Ibrahimovic nu med en kryptisk bild på Instagram.

Iklädd en svensk landslagströja med orden: ”Long time no see”.

Visa det här inlägget på Instagram

Long time no see

Ett inlägg delat av Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS