Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/6

Zlatan om framtiden: "Varför inte den nye James Bond?"

Han har redan erövrat fotbollsvärlden. Nu öppnar Zlatan Ibrahimovic för att kliva in på filmdukarna världen över. – Kanske något som Bourne Identity, en hemlig agent. Eller den nye James Bond. Varför inte, säger han i en intervju med BT-sports.

 

 

Zlatan Ibrahimovic spelade på nytt en avgörande roll för Manchester United på tisdagskvällen. Med ett mål på övertid räddade han en poäng till United mot Everton. 

Men efter matchen handlade det mest om var han hamnar nästa säsong. Rykten har florerat flitigt om att en flytt till Los Angeles Galaxy redan är klar. Det dementerade 35-åringen, men samtidigt gav han en vink om att ett liv i Hollywood lockar. 

Det kom upp i samband med att han jämfördes med United-profilen Eric Cantona. 

– Det enda som han har gjort som inte jag gjort än är skådespeleri. Jag är också ute efter att bli en skådespelare en dag. Kanske något som Bourne Identity, en hemlig agent. Eller den nye James Bond. Varför inte? 

"Premier League ber för att jag ska stanna"

Det var i en intervju med BT-sports som han, på klassiskt Zlatan-manér, var frispråkig. 

– Jag vet att Premier League ber för att jag ska stanna. Jag kom hit, sa att jag behövde ett år, men det tog mig tre månader att få det som jag ville. Det är så jag känner i dag, jag vet inte om jag kommer känna så nästa år, säger Zlatan i intervjun enligt ESPN.

Svensken passade också på att rikta en passning åt sina motståndare. 

– Jag är 35 år, fyller 36 om några månader, men det är bevisat att det bara är en siffra. Jag fortsätter bara och får de andra att se äldre ut än mig, säger han

 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.