Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Zlatan: "Nej, jag behåller den själv"

Paul Pogba blev utsedd till matchens bästa spelare. Sky Sports bad Zlatan Ibrahimovic att lämna över priset till fransmannen i samband med en tv-intervju efter matchen. Då svarade Zlatan med att skämta till det. – Nej, jag behåller den själv, sa Zlatan om priset, samtidigt som lagkompisen brast ut i skratt.

Paul Pogba och Zlatan Ibrahimovic blev stora matchvinnare för Manchester United när Premier League-sexan bortabesegrade Crystal Palace med 2-1 på Selhurst Park.

Svensken bröstade fram bollen till Pogbas 1-0-mål i den första halvleken. Och i slutminuterna av matchen var det fransmannens tur att ge tillbaka. Med en perfekt djupledsboll hittade han Ibrahimovic som placerade in 2-1. Efteråt intervjuades segerorganisatörerna av Sky Sports. Då passade Ibrahimovic på att skoja med reportern och sin lagkompis. När anfallaren ombads att lämna över priset för "Man of the match" till Pogba svarade Ibrahimovic en aning oväntat: 

– Nej, jag behåller den själv, sa Zlatan samtidigt som Pogba brast ut i skratt. 

Men snart hade 35-åringen skämtat färdigt och han kunde skicka över priset. Och Zlatan var på gott humör efter slutsignalen. På Viasats fråga om han trivs i Premier League svarade superstjärnan. 

– Känns bra, känns bra. De ville ha mig, de fick mig, sa han och log stort.