Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Zlatan målsumpare när United kryssade

Trots mängder av chanser förblev Manchester United mållösa hemma mot Burnley. Den störste målsumparen av alla var Zlatan Ibrahimovic.

Trots att United fick spela en dryg halvtimme med tio man sedan Ander Herrera dragit på sig sitt andra gula kort skapade hemmalaget massvis med chanser mot Burnley som får tacka sin storspelande målvakt Tom Heaton för poängen de fick med sig från Old Trafford.

– Det är frustrerande när vi skapar så många chanser. Det är så klart svårt, om man tittar på de matcher vi har spelat så har vi spelat bra och skapat chanser, så det är tufft. Vi har gjort bra insatser så det är positivt, säger försvararen Daley Blind till Viasat.

Flest chanser föll till Zlatan Ibrahimovic som med mer skärpa hade kunnat avgöra matchen för United på helt egen hand. Men det ville sig inte för svenskan, som utöver chanserna stod för en pigg insats.

– En konstig match. Känns som en match med många matcher i. När den inte vill gå in, då vill den inte gå in, säger Zlatan i sin app.

Irritationen var stor hos hemmalaget mot domaren Mark Clattenburg efter att han vid ett flertal tillfällen vinkat avvärjande när United ville ha straff. Argast av dem alla var José Mourinho som fick se andra halvlek från läktaren efter ett utbrott.

Tungt resultat för United och kanske främst för Zlatan, som gick mållös av planen för den sjunde raka matchen i Premier League.