Zlatan lämnade planen efter matchen utan att tacka de svenska fansen.

Zlatan lämnade – utan att tacka fansen

Efter svenska 1-0-förlusten mot Italien var det frustrerat hos Sverige. Lagkaptenen Zlatan Ibrahimovic lämnade planen – utan att tacka fansen.

|

Sverige hade långa stunder stjärnlaget Italien under kontroll. I den första halvleken hade de blågula det mesta av spelet, men efter paus kom Antonio Contes landslag ut starkare.

Matchen var dock mållös fram till den 88:e minuten – då Italiens Eder dundrade in det avgörande målet bakom Andreas Isaksson.

1-0stod sig matchen ut – efter att Sverige bland annat ville ha en straff i den femte tilläggsminuten då Andreas Granqvist föll i det italienska straffområdet.

Efteråt var det irriterat hos de blågula – och lagkaptenen Zlatan Ibrahimovic lämnade planen utan att tacka de högljudda, svenska fansen som höll igång matchen igenom.

Enligt SVT vägrade även Zlatan Ibrahimovic att ge några intervjuer efter matchen.