Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Zlatan: "Kommer slå ned som en bomb"

Zlatan Ibrahimovic är i strålande form på planen. Men det är inte bara på gräset som framgångarna kommit. Utanför är han ett stort affischnamn i reklamkampanjer och har lanserat så väl en app som en parfym. I en intervju med DI Weekend berättar han nu om företagarframtiden som bland annat innehåller sportkläder. – Det kommer när det kommer. Men ingen kommer att missa det, tro mig, det kommer att slå ned som ännu en bomb, säger Zlatan Ibrahimovic till tidningen.

Zlatan Ibrahimovic fortsätter dominera på fotbollsplanen. Under onsdagen gjorde han ett mål när PSG spelade 2-2 mot Manchester City i första mötet av två i Champions Leagues kvartsfinaler.

Sedan tidigare har han under säsongen vunnit ligan med PSG och skjutit Sverige till EM efter kvalplayoff mot Danmark.

Men det är inte bara på fotbollsplanen som Ibrahimovic går som tåget. I företagsvärlden är han ett eftertraktat namn att samarbeta med. Dessutom lanserar har han lanserat en egen parfym och en egen app.

Snart kommer nästa projekt. En sportkollektion som enligt landslagskaptenen själv kommer göra rejält avtryck.

– Det kommer när det kommer. Men ingen kommer att missa det, tro mig, det kommer att slå ned som ännu en bomb, säger Zlatan Ibrahimovic till DI Weekend.

Kollektionen kommer att produceras ihop med norska Varnergruppen som bland annat äger Dressman. Men Zlatan är tydlig med att kläderna är hans egna från grunden.

– Det blir min egen sportkollektion. Jag har jobbat med de största sportvarumärkena i hela världen. Jag vet vad det handlar om. Jag vet vad folket behöver, de rätta kläderna. Bröderna Varner har erfarenhet och resurserna att nå ut, så därför valde jag att göra detta med Varnergruppen, säger Ibrahimovic.

– Det här är ett äventyr där vi börjar från noll och bygger något tillsammans.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.