Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Zlatan: "Känns fantastiskt att debutera i Sverige"

På lördag spelar Manchester United och Galatasaray på Ullevi i vad som troligtvis blir Zlatan Ibrahimovic debut i United-tröjan. – Att få göra debuten i mitt hemland, det känns underbart, säger den svenske superstjärnan i en intervju med klubben.

Det råder total Zlatan-feber i Göteborg inför lördagens Supermatch mellan Galatasaray och Manchester United. Biljettförsäljningen tickar på ordentligt till det som ser ut att bli matchen svenskens debutmatch för Premier League-jätten. Och i en intervju med klubben säger "Ibra" att han känner sig redo för vad som komma skall. 

– Jag mår bra, det känns bra. Under min semester så har jag hållit mig i form, jag gillar att hålla mig själv aktiverad.

Han tycker att han har kommit in bra i laget. 

– Det känns bra efter två-tre dagar med laget. Jag har börjat lära spelarna både på och utanför plan. Jag är väldigt laddad inför min första match. 

Och superstjärnan gläds lite extra åt att få göra sin debut på svensk mark. 

– Att göra debuten i mitt hemland, det känns bra. Att få komma dit med mitt lag...det är inte första gången jag är där, jag har varit där med några olika lag, men de får mig alltid att känna mig välkommen och det kommer de göra den här gången också.