Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Zlatan: "Jag kommer att dö ung"

Enligt många är Zlatan Ibrahimovic bättre än någonsin. I en intervju med Uefa berättar Zlatan om varför han bara blir bättre och bättre. – Jag föddes gammal och kommer dö ung. Det är så det ser

Han har redan säkrat den franska ligatiteln med sitt PSG. Nu är Zlatan på jakt efter en semifinalsplats i Champions League. Supersvensken som gjort 30 mål i ligan och elva assist berättar i en intervju med Uefa.com varför han gör sitt livs bästa säsong – 34 år gammal.
– Jag njuter och har väldigt roligt eftersom det var mycket snack innan den här säsongen. Många snackade och nu hör jag dem inte snacka längre. Men jag ser att de njuter istället. Det är vad jag gör. Jag njuter själv och ger andra glädje som de kan njuta av, säger Ibrahimovic till Uefas hemsida.

På tisdag är det dags för returen av kvartsfinalen mot Manchester City, det första mötet slutade 2-2 i Paris. 
– Jag har aldrig varit så här bra. Det är verkligen så jag känner. I dag är jag i mitt livs form. Jag föddes gammal och kommer dö ung. Det är så det ser ut, säger Zlatan.

Zlatan har många gånger berättat om sin hunger att vinna just Champions League, eller "den där jävla Champions" som han kallat den. En hunger som han fortfarande har kvar.
– Jag är här för att vinna titlar, oavsett vilka det handlar om. Jag kommer göra allt jag kan, ge allt jag har i min makt och offra allt för att vinna. Om vi kan vinna så vi vill vinna. Spelarna på planen vill vinna allt, det är därför de är där. Vi får se vad som händer.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.