Zlatan Ibrahimovic uppges missa Champions League-premiären

Ingen Zlatan Ibrahimovic för AC Milan i Champions League-mötet med Liverpool, det rapporterar ansedda journalisten Fabrizio Romano.

ANNONS
|

Efter en seg knäskada som Zlatan Ibrahimovic ådragit sig innan sommaren var svensken åter tillbaka på fotbollsplanen i helgen. 39-åringen blev inbytt för sitt AC Milan i Serie A-mötet med Lazio – sju minuter senare var han målskytt.

LÄS MER:Sebastian Erikssons första ord efter skadan

När domaren blåste av hade Milan vunnit med 2–0 .

Efter matchen hyllades Ibrahimovic av sin tränare Stefano Pioli.

– Zlatan hade inte spelat på fyra månader och jag är nöjd hans inhopp. Han kommer att bli ännu bättre i de kommande matcherna, sa han enligt Corriere dello Sport och tillade:

– "Ibra" blir aldrig för gammal. Han ger allt för att vinna, både på match och träning.

ANNONS

LÄS MER:Zlatan Ibrahimovic målskytt – sju minuter in i återkomsten

Zlatan skadad – missar Champions League-mötet

Nu kommer dock tråkiga nyhter kring den svenske superstjärnan.

Det är den ofta välinformerade italienske journalisten Fabrizio Romano som skriver att 39-åringen inte kommer till spel för sitt Milan mot Liverpool ikväll. Orsaken ska vara att han har problem med en hälsena.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS