Zlatan Ibrahimovic totalsågas av Sebastian Lletget

Inte alla i LA Galaxy saknar Zlatan Ibrahimovic. Sebastian Lletget verkar göra raka motsatsen. I podcasten BSI väljer den förre lagkamraten att totalsåga svensken.
– Det är definitivt en bättre känsla. Du kunde inte vara fri, säger han.

ANNONS
|

Det blev två säsonger i LA Galaxy för Zlatan Ibrahimovic. Enligt vissa verkar det varit två säsonger för mycket.

Den svenske superstjärnan gjorde ett rejält avtryck i MLS och fullkomligt öste in mål på andra sidan Atlanten – men det var inte alla lagkamrater som uppskattade Zlatan Ibrahimovic närvaro.

Av allt att döma drog Sebastian Lletget en lättnadens suck när svensken lämnade Los Angeles.

– Det är definitivt en bättre känsla. Du kunde inte vara fri. Det var superfrustrerande. Det kändes bokstavligen talat som att man bara ville ta av sig skorna och kliva av planen, säger Lletget i en intervju med BSI Podcast.

ANNONS

Det finns en specifik händelse som har etsat sig kvar hos den amerikanske mittfältaren. Det var under ett derby med Los Angeles FC som tv-tittarna kunde se hur Zlatan Ibrahimovic, i samband med en frispark för motståndarlaget, hårt knuffar undan Lletget precis som han ställer sig i muren.

– Enligt mig är det där total galenskap att göra så mot en lagkamrat, total galenskap, säger han i podden.

Han minns händelsen väl.

– Jag sa till honom att det fanns en omarkerad motståndare och jag frågade om jag skulle ta honom. Jag viskade till honom och han svarade ”nej, stanna”. Sedan precis när frisparken ska slås så puttar han bort mig därifrån. Så klart blev den videon viral… Det är ett sånt ögonblick där han (Zlatan) visar sina rätta färger.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS