Zlatan Ibrahimovic saknar sin familj

Zlatan Ibrahimovic, 39, är skadad men Milan leder fortsatt Serie A och svensken den interna skytteligan. Dock så finns det just nu ett tomrum i hans liv.
– Jag känner mig utmattad, jag står inte ut längre, säger han till Corriere della Sera.

ANNONS
|

Milan lyckades att i sista stund ta tre poäng i onsdagskvällens möte med Lazio. Ett sent segermål gör att Rossoneri går på julledighet som serieledare.

Svenske superstjärnan Zlatan Ibrahimovic toppar den interna skytteligan men saknas just nu på grund av en muskelskada. Laget har dock lyckats att vara förlustfria utan honom hittills.

LÄS MER:Rönnbergs önskan inför julen

Serie- och skytteliga-ledning till trots – det finns fortfarande saker som är jobbiga för 39-åringen. Han längtar efter sin familj.

– Jag saknar dem väldigt mycket. Jag känner mig utmattad, jag står inte ut längre. Jag skulle vilja vara hos min fru och mina barn, Maximilian och Vincent, säger han till Corriere della Sera.

ANNONS

Ibrahimovic fortsätter att berätta i intervjun om att han varit så ensam att han började ge väggarna namn vid ett tillfälle.

Förklarar inför framtiden

Superstjärnan har försökt att övertala tränaren Stefano Pioli om att få åka hem till Sverige men han har då nekat svensken och sagt att det finns 25 personer som behöver honom på träningsanläggningen och att de är hans familj.

LÄS MER:Inget vaccin biter på viruset som slagit klorna i idrotten

Ibrahimovic får också frågan om han kan tänka sig att stanna i Milano efter karriären – det beslutet kommer han dock inte att ta ensam.

– Jag har inte så pass stort ego att jag kan bestämma det på egen hand. Min familj är viktigare än allt.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS