Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Zlatan Ibrahimovic med ny målsuccé i stormötet

Zlatan Ibrahimovic fortsätter att leverera på den absoluta toppnivån.
I stormötet med Napoli satte den svenske superstjärnan två mål för sitt Milan – vilket innebär att han rycker i skytteligan.

Zlatan Ibrahimovic må haft lite strul med att göra mål på straffar den senaste tiden – annars går det mesta vägen för den 39-årige anfallaren som inte verkat åldras.

Under söndagens toppmöte mot Napoli var det dags igen.

Redan efter 20 minuter spräckte Zlatan nollan i matchen genom en nick från utkanten av straffområdet. Nicken var hård så hård och välplacerad att målvakten Alex Meret fick se sig besegrad.

– Det där är ett mål som ser enkelt ut för Zlatan att göra men på teknisk nivå är oerhört svårt att utföra, säger C Mores kommentator Christopher Kviborg.

Den svenske superstjärnan nöjde sig dock inte där, mer fanns att ge.

Dryga halvtimmen senare var Zlatan Ibrahimovic återigen framme när han styrde in sitt tionde mål för säsongen efter ett inlägg från Ante Rebic.

Utgick med misstänkt skada

Målen innebär att han går upp i ensam serieledning i skytteligan, framför tvåan Cristiano Ronaldo som har åtta mål under säsongen. Dock möttes tittarna av oroande bilder ut när Zlatan Ibrahimovic tvingades bryta matchen med en misstänkt skada i den 78:e minuten och fick ena låret lindat.

Matchen slutade 3-1 till Milan efter att Jens Petter Hauge drygat ut ledningen på tilläggstid.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.