Zlatan Ibrahimovic matchhjälte mot Cagliari

Mot Cagliari var Zlatan Ibrahimovic tillbaka i Milans startelva. Efter matchen var han hjälte – hans två mål innebar seger med 2–0.

|

Under måndagen hade Milan chansen att skapa ett trepoängs-gap ner antagonisten Inter i toppen av Serie A. Man hade chansen att göra det med Zlatan Ibrahimovic i startelvan. Och vilken comeback i startelvan det blev sen. Svensken fixade straff efter sex minuter och satte själv dit den i nät.

Det var Ibrahimovics elfte mål för säsongen.

Det tolfte skulle komma i den 52:a minuten när han drog ifrån backlinjen och satte dit bollen i ett friläge.

Förra veckan hoppade anfallaren in mot Torino och spelade fem minuter. Mot samma lag spelade han 45 minuter i när Milan vandrade vidare i den inhemska cupen.

Dessförinnan hade svensken missat åtta ligamatcher på grund av en muskelskador.

Matchen mellan Milan och Cagliari slutade 2–0.