Zlatan Ibrahimovic medverkar som en återkommande gäst under Sanremo-festivalen 2021.
Zlatan Ibrahimovic medverkar som en återkommande gäst under Sanremo-festivalen 2021. Bild: Spada

Zlatan Ibrahimovic gästar Sanremo-festivalen

Zlatan Ibrahimovics vadskada har inneburit att han missat AC Milans sex senaste matcher. Men inget kommer hindra svensken från att delta i Sanremo-festivalen under mars månad. Inte ens Milans spelschema.

ANNONS
|

Zlatan Ibrahimovic kommer vara en återkommande gäst på San Remo-festivalen i Italien, skriver Sky Sports.

Festivalen pågår mellan den 2 och 6 mars 2021, och anses vara en föregångare till Eurovision Song Contest.

Svensken ska närvara samtliga fem kvällar på scenen men uppges inte missa någon match för AC Milan, trots att de spelar mot Udinese den 3 mars.

Italienska sångerskan Nina Zilli under sin medverkan i Sanremo-festivalen 2012.
Italienska sångerskan Nina Zilli under sin medverkan i Sanremo-festivalen 2012. Bild: Luca Bruno

Genom sin medverkan i San Remo-festivalen kommer Zlatan Ibrahimovic ingå i en prominent skara fotbollsspelare som tidigare medverkat i tävlingen.

Tidigare fotbollsspelande gäster har varit Roberto Baggio, Francesco Totti och Roberto Baggio.

I ett pressmeddelande bekräftar AC Milan sin storstjärnas medverkan: ”Beträffande den tillkännagivna närvaron av Zlatan Ibrahimovic vid Sanremo-festivalen meddelar AC Milan att man informerats av spelaren om deltagandet i samband med undertecknandet av det nya kontraktet med AC Milan och att Ibrahimovic kommer att respektera alla nödvändiga åtaganden från klubben, som han alltid har gjort och visa på på absolut professionalism”.

ANNONS

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS