Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Zlatan Ibrahimovic. Bild: PETTER ARVIDSON
Zlatan Ibrahimovic. Bild: PETTER ARVIDSON

Zlatan i agentplaner efter karriären

Zlatan Ibrahimovic har kontrakt med Milan säsongen ut och med option på ytterligare ett år.
Nu skriver den italienska sajten calciomercato.com, enligt Fotbollskanalen, att Zlatan överväger att bli agent när spelarkarriären är över och då bli partner med Mino Raiola.

Zlatan Ibrahimovic behövde knappast någon närmare presentation när han återvände till AC Milan, men var det några av den italienska klubbens fans som glömt bort att svensken kan göra mål så skickade 38-åringen en påminnelse i helgen när man levererade sin första fullträff sedan återkomsten i Serie A.

Milan vann borta mot Cagliari med 2–0 och Zlatan spikade slutresultatet med ett direktskott med sin vänsterfot.

– Det betyder mycket, för mig och för laget. Jag har sagt att jag ska komma hit för att hjälpa till och i dag har jag kunnat bidra med något och kan vi fortsätta så här så är det bra. Vi ska ju samla så mycket poäng som möjligt för att förbättra läget. När du vinner de här matcherna får du med dig självförtroendet också. Det är det jag är här för att bidra med. Individuellt ska jag bara in på planen och njuta och hålla mig fräsch. Får jag lov att göra det så vet jag att jag kan leverera, sa Zlatan till Fotbollskanalen efter matchen.

Anfallsstjärnan har kontrakt med Milan säsongen ut, men med en option på spel för klubben i ytterligare en säsong.

Kan bli partner med Raiola

Om Zlatan väljer att fortsätta sin spelarkarriär därefter återstår att se, men nu kommer uppgifter kring stjärnans planer när skorna läggs på hyllan.

Zlatan överväger att bli agent.

Det är den italienska sajten calciomercato.com som, enligt Fotbollskanalen, skriver att Zlatan planerar att bli partner med Mino Raiola som varit hans egen agent under mer eller mindre hela karriären.

Zlatan och AC Milan spelar sin nästa match på onsdag i den italienska cupens åttondelsfinal. Därefter väntar ny ligamatch på söndag när laget tar emot formstarka Udinese på San Siro.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.