Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Zlatan hyllar landsmannen: "Är redo för stora klubbar"

Zlatan Ibrahimovic hyllar Victor Nilsson Lindelöf rejält. Är den 22-årige backen bra nog för Manchester United? – Han är redo för de stora klubbarna därute, säger Zlatan enligt Manchester Evening News.

Victor Nilsson Lindelöf blev utsedd till årets back på Fotbollsgalan i måndags. 22-åringen från Västerås har haft en närmast osannolik utveckling av karriären. Från att ha varit reserv till U21-landslaget fick han chansen efter skada och var lysande när Sverige vann U21-EM. Därefter har han tagit en ordinarie plats i startelvan för Benfica och det svenska landslaget. Nu hyllas han av Zlatan Ibrahimovic som på en presskonferens öser beröm över sin landsman, enligt Manchester Evening News.
– Jag tycker att Victor gör stora saker, han spelar bra i Benfica och mycket ansvar i landslaget nu, han växer, säger Zlatan.
– Men det är upp till honom vad han vill och vilken situationen som är bäst för honom. Jag vet att han är het på marknaden, så låt han göra rätt val.

Det har ryktats en del om just United som nästa klubbadress för Nilsson Lindelöf. Något som Zlatan även pratar om. Han hade gärna sett att han fick svenskt sällskap i United.
– Om han är tillräckligt bra för United? Han är redo för de stora klubbarna där ute, säger Zlatan.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.