Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Zlatan hyllades av Keane – svarar nu på hyllningen

Den irländske assisterande förbundskaptenen, Roy Keane hyllade Zlatan rejält inför EM-premiären mellan de två lagen. – Jag tar det som en komplimang om en spelare som Roy Keane säger något snällt, säger Zlatan.

Roy Keane är känd som den hårdföre och tuffe kaptenen på Manchester Uniteds mittfält. En kapten som var älskad av fansen, lagkamraterna och Sir Alex Ferguson, ända tills att deras relation bröt samman. Keane var spelare som sprang mest av alla, tacklade hårdast av alla och visade sitt temperament tydligt på planen. Inför mötet med Sverige passade han på att hylla Zlatan, och det rejält.
– Jag skulle ta med honom ner i skyttegraven. Det är skönt att se att han har karaktär, det saknas i sporten idag. Med allt det så är han dessutom en väldigt bra spelare.
– Folk pratar om Ibrahimovic och hans temperament som en dålig sak … det beror på hur du använder det. Jag lär mig fortfarande, men jag har ju inget temperament, sa Keane nyligen till Telegraph.

Under söndagen höll Zlatan Ibrahimovic och Erik Hamrén en presskonferens, dagen innan EM-premiären mot just Irland. Ett land där Roy Keane nu är assisterande förbundskapten. Att Zlatan uppskattade hyllningen från Keane var det inget tvivel om.
– Jag tar det som en komplimang. Om en spelare som Roy Keane säger något snällt, då tar jag det som en komplimang, säger Zlatan.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.