Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut

Zlatan framröstad till EM:s största besvikelse

Bortsett från Lars Lagerbäcks framgångar med Island så har svensksuccéerna lyst med sin frånvaro under pågående fotbolls-EM i Frankrike. Nu har Zlatan dessutom röstats fram till turneringens största besvikelse.

Fotbolls-EM har inte varit någon solskenshistoria ur svensk synvinkel: Tre matcher, en poäng och noll gjorda mål - bortsett från ett som Irland satte i egen kasse.

Nu kommer nästa bakslag - Zlatan Ibrahimovic har röstats fram till turneringens största besvikelse.

Det är i en omröstning hos spanska Marca som den svenske kaptenen tar den osmickrande förstaplatsen på frågan: Vilken spelare har gjort dig mest besviken i gruppspelsfasen?

Zlatan är ohotad etta med sina 35 procent av rösterna - därefter följer Turkiets Arda Turan på 20 procent och Spaniens målvakt David De Gea på drygt 13 procent.

Över 16 000 personer har röstat.

Sverige placerar sig också som trea på listan över lagen som varit de största besvikelserna i gruppspelet. Portugal toppar på 50 procent, därefter är steget till tvåan Ryssland långt - ryssarna får 18 procent av rösterna. Hamréns manskap får "nöja" sig med en bronspeng på 13 procent.

Såväl Erik Hamrén som Zlatan Ibrahimovic har gjort sina sista landskamper. Janne Andersson axlar Hamréns mantel - vem som fyller Zlatans skor återstår att se.