Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
1/5

Zlatan förnekar övergångsryktet: "Inget är klart"

Zlatan Ibrahimovic ryktas vara klar för LA Galaxy efter säsongen. Men svensken själv dementerar uppgifterna. – Inget är klart än, säger 35-åringen till MUTV, om sin framtid.

Tidigare har det mesta pekat på att Zlatan Ibrahimovic skulle förlänga sitt utgående kontrakt med Manchester United. Men någon förlängning av avtalet har inte blivit klart och under tisdagen dök i stället uppgifter upp om att svensken är klar för LA Galaxy till sommaren. 

Det var den mexikanska sajten Fox Deportes som var först med att presentera uppgifterna om övergången. Kanalen, som hävdar att "Ibra" kommer att bli den bäst betalda spelaren i den amerikanska fotbollshistorien, hade till och med photoshoppat in Zlatan i en Galaxy-tröja. 

LÄS MER: Zlatan uppges klar för ny klubb

Men på tisdagskvällen slog Ibrahimovic tillbaka mot ryktet. I en intervju med Manchester Uniteds egen tv-kanal, MUTV, förklarar anfallaren att hans framtid fortfarande är oviss. 

– Inget är klart än, säger han. 

Han fortsätter: 

– Om vi är nära eller långt från varandra, det är inget nytt, vi pratar. Vi får se vad som händer, jag är öppen, det är inget klart än, säger han om hur kontraktssamtalen med Manchester United ligger till. 

Stjärnan hintar om att Uniteds vilja att satsa vidare kan bli avgörande för vad han bestämmer sig för att göra. 

– Allt hänger på vad jag vill och vad klubben vill, vad klubbens vision är. Jag har sagt från dag ett här att jag inte kom hit för att förlora, jag kom hit för att vinna, säger Zlatan.