Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/6

Zlatan: "Europa League har blivit Champions League"

Zlatan Ibrahimovic finns inte med i årets upplaga av Champions League. Istället spelar han på torsdagen retur i Europa League mot Anderlecht. Men den senaste tidens sämre prestationer och petningen mot Chelsea senast påverkar knappast "Ibras" självförtroende. – Europa League blev Champions League när jag satte min fot där, säger han till Manchester Evening News.

Först en svag insats mot Europa League förra torsdagen, sedan en petning i toppmötet mot Chelsea – där ersättaren Marcus Rashford imponerade stort. Zlatan Ibrahimovic kan för första gången under sin tid i Manchester United ifrågasättas en aning. Men svensken är lika övertygad om sin förmåga som alltid inför returen i Europa League mot Anderlecht på torsdag. 

– Europa League blev Champions League när jag satte min fot där, säger han till Manchester Evening News.  

"Mourinho gjorde rätt"

Enligt honom själv har den 35-åriga kroppen känt sig sliten och det var anledningen bakom José Mourinhos val att spela Marcus Rashford istället för honom mot Chelsea. 

– Jag tycker att Mourinho gjorde rätt eftersom jag inte mådde bra då jag var sliten. Men det är ingen ursäkt för jag måste fortfarande prestera. Jag kan fortfarande göra mycket mer och prestera bättre än vad jag gjorde. Jag talar för mig själv och min insats mot Anderlecht var inte bra., säger han till eirsport. 

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.