Zlatan tillsammans med påve Franciskus. Foto: Instagram/skärmdump
Zlatan tillsammans med påve Franciskus. Foto: Instagram/skärmdump

Zlatan besökte påve Franciskus i Vatikanen

Under tisdagen publicerade Zlatan Ibrahimovic en minst sagt ovanlig bild på Instagram. Där syns superstjärnan tillsammans med påve Franciskus i Vatikanen. De möttes under en audiens och hade julklappsutbyte.

ANNONS
|

På bilden som Zlatan har delat syns de båda herrarna leendes i påve Franciskus residens i Vatikanen. Den religiösa ledaren tog emot Milan-anfallaren på audiens i Vatikanen. De samtalade och utbytte gåvor, skriver Gazzetta dello Sport.

Till påven överlämnade Ibrahimovic en Milantröja och en kopia av sin nya bok ”Adrenalina”. Påven, som själv har ett stort sportintresse, gav i sin tur Zlatan en text med namnet ”Sport enligt påven Franciskus” och tillade att ”idrott är ett budskap om mänsklighet och storhet”.

Enligt Gazzetta dello Sport ska Zlatan ha sagt ”Gillar du Milan? Med denna gör jag lite magi på planen”, samtidigt som han överlämnade sin matchtröja.

ANNONS

De båda tog massvis med bilder tillsammans innan de skiljdes åt. Påven tackade Zlatan för en så ”personlig gest”.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS