Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

"Zlatan är fortfarande i sorg"

Paris Saint-Germain var tillbaka som vinner i söndags när man slog Caen med 6-0. Men det är en klen tröst för laget och Zlatan Ibrahimovic som fortfarande är besviken över uttåget ur Champions League. "Zlatan Ibrahimovic, som vanligen är en sådan skämtare, håller låg profil. Som om PSG-stjärnan, medveten om sitt ansvar i förlusten, fortfarande är i sorg", skriver L'Equipe enligt Fotbollskanalen.

Trots att man redan är klara ligamästare och slog Caen med 6-0 i helgen är det dystra tongångar hos PSG. Uttåget i Champions Leagues kvartsfinal mot Manchester City har lagt sordin på säsongen för Zlatan Ibrahimovic och hans lagkamrater.

En vecka efter förlusten i England är det fortfarande dyster stämning på klubbens träningsanläggning.

"Stämningen är dyster och inga skämt hörs. Zlatan Ibrahimovic, som vanligen är en sådan skämtare, håller låg profil. Som om PSG-stjärnan, medveten om sitt ansvar i förlusten, fortfarande är i sorg", skriver L'Equipe enligt Fotbollskanalen.

PSG har chans på ytterligare två titlar under säsongen. Under tisdagen spelar man semifinal i franska cupen mot Lorient och på lördag spelar man ligacupfinal mot Lille.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.