Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

GFC har förlängt med Pauline Hammarlund och Julia Zigiotti Olme. Bild: Bildbyrån
GFC har förlängt med Pauline Hammarlund och Julia Zigiotti Olme. Bild: Bildbyrån

Zigiotti Olme och Hammarlund förlänger med GFC

Göteborg FC har förlängt med två nyckelspelare – Julia Zigiotti Olme och Pauline Hammarlund har skrivit på för ytterligare två år i klubben

Julia Zigiotti Olme har de senaste samlingarna varit given i landslaget och Pauline Hammarlund hade precis tagit tillbaka sin landslagsplats när en ny skada satte käppar i hjulet.

Nu har de två anfallsvapnen skrivit på för två nya år i Göteborg FC.

LÄS MER: Fyra GFC-spelare i EM-kvaltruppen – men ingen Blomqvist

Både Zigiotti Olme och Hammarlund har varit viktiga kuggar för GFC under säsongen. Pauline Hammarlund, som just nu rehabar ännu en knäskada, har gjort åtta mål för laget i årets damallsvenska och Zigiotti Olme har varit självklar i lagets anfallsspel, både som anfallare och mittfältare.

– Jag har hittat min plats i laget, tränarna har trott på mig och utvecklat mig, säger hon. Jag känner att jag får ut det mesta av mig själv och mitt fotbollskunnande i det spelsätt vi använder, säger Zigiotti Olme, som kom till Göteborg från Hammarby förra året, i ett pressmeddelande.

Tränaren Marcus Lantz om förlängningarna:

– Jag är superglad. Detta visar att de är nöjda med laget, tränarna och känner att de är i en miljö där de kan utvecklas och ta ytterligare steg i sina fotbollskarriärer.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.