Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Yasin slog till mot gamla klubben

Målskytt i debuten mot J-Södra. Målskytt i hemmadebuten mot sin gamla klubb Örebro. Ahmed Yasin har fått en kanonstart i sin nya klubb. Men trots succén är han inte nöjd. – Jag har fortfarande mycket kvar att bevisa, säger Yasin efter matchen.

Ahmed Yasin har bara varit i Häcken i några veckor men har redan hunnit sätta stort avtryck i sin nya klubb. Efter succédebuten mot J-södra då han blev målskytt och matchhjälte slog han idag till igen i sin hemmadebut. 

– Jag får en fin boll av Paulinho. Jag vet hur känslig hans fot är och jag tar bara en löpning bakom Ring (Sebastian) och får den perfekt. Sen sätter jag den i bortre, säger Yasin om målet. 

"Jag hade känslan idag"

Yasin är ett välbekant ansikte för Örebro-publiken. Yttermittfältaren spelade i Örebro åren 2011-2015. Därför var det extra skönt att bli målskytt. 

– När man möter sina lag man spelat med så brukar det oftast bli att man gör mål. Jag hade den känslan idag att det kunde bli ett mål. Så det var jag glad över.

Har inte nått toppformen än

Målet mot Örebro innebär att den irakiske landslagsmannen nu gjort två mål på sina tre första matcher. En kanonstart kan tyckas, men Yasin själv säger att han har mycket mer att ge innan han når toppformen.

– Jag har börjat bra faktiskt när det gäller mål och så. Men jag har fortfarande mycket kvar att bevisa. Jag vet vad jag går för och jag behöver några matcher till så kommer ni få se någonting mycket bättre.

Kryss-matchen mot Närke-klubben var Yasins första match från start. Och än så länge har han inte 90 minuter i kroppen.

– Jag tror inte jag har det. Men det kommer sakta men säkert, avslutar han.