Wenger får hård kritik: "Som att se en gammal gubbe"

Arséne Wenger får rejält med kritik efter Arsenals förlust mot Liverpool. Kraven på hans avgång hörs redan. Nu får han stöd av United-ikonen, Gary Neville.… – Han är den mest framgångsrike tränaren i deras historia.

ANNONS
|

Han tog över Arsenal 1996 och är den tränare i Premier League som varit längst i en och samma klubb av de som fortfarande är aktiva. Trots att det bara gått en omgång av Premier League så har Arsenal-fansen redan börjat kräva hans avgång. Något som irriterar United-ikonen Gary Neville som är expert hos Sky Sports.

– Det finns en känsla hos fansen att Arsenal saknar inspiration och det ska inte finnas första dagen av säsongen. En del av Arsenals fan känns trötta. Det är en skam i den moderna fotbollen, vi uppskattar inte stabilitet och kontinuitet som vi ska göra, säger Neville till Sky Sports.

ANNONS

Gary Neville var Manchester United trogen i dryga 20 år, lika länge som Arséne Wenger nu varit i Arsenal. Neville är säker på att Wenger kommer bli uppskattad efter han lämnat Arsenal.

– När han inte är där längre kommer det finnas en enorm tacksamhet för vad han har gjort i klubben. Jag skulle råda honom att stanna eftersom det känns som att vi har nya tränare var tionde minut, säger Neville.

En som däremot kritiserar Wenger och rejält, är förre storspelaren Niall Quinn.

– Att se Wenger de senaste säsongerna känns som att se en gammal man som fortfarande tror att han kan göra samma dansrörelser, bara det att han bär sina mjuka skor för äldre.

ANNONS