Wanderson nära Helsingborg

Gais drog tillbaka sitt kontraksförslag till Wanderson. Nu är Helsingborgs IF ute efter brassen. — Jag är hoppfull att vi kan lyckas, säger HIF:s ordförande Krister Azelius till HD.

ANNONS
|

Gais ville ha tillbaka Wanderson. Wanderson ville tillbaka till Gais. Men de stod för långt ifrån varandra ekonomiskt och det kontraktsförlag som låg drogs tillbaka av Gais för ett par dagar sedan.

LÄS MER:Gais har dragit sig ur jakten på Wanderson

Brassen kan ändå vara på väg tillbaka till svensk fotboll. Han har ryktats till Örebro och nu har Helsingborg gett sig in i jakten. Även Markus Holgersson, tidigare i HIF och närmast från i spanska Lorca, jagas av klubben.

LÄS MER:Wanderson ryktas till Örebro

Helsingborgs ordförande Krister Azelius till HD under torsdagen:

– Det stämmer att båda är intressant för oss. Och att vi för intensiva diskussioner med både Holgersson och Wanderson. Jag är hoppfull att vi kan lyckas, säger Krister Azelius, ordförande i Helsingborgs IF till HD.

ANNONS

Enligt Azelius är Wanderson öppen gör en övergång till HIF.

– Wanderson är väldigt intressant för oss och det är en stor spelare som har visat intresse att komma till oss. Men det är också en spelare som är större än vår plånbok och alla är medvetna om att vi befinner oss i ett trängt ekonomiskt läge. Vi behöver hitta en lösning som inte sätter HIF i en sämre ekonomisk situation och det handlar om en extern finansiering.

Under fredagen skrev Expressen att Wanderson bestämt sig för att fortsätta karriären i Helsingborg och han väntas presenteras av klubben inom de närmsta dagarna.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS