Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Victor och Maja Nilsson Lindelöf har haft inbrott

Victor och Maja Nilsson Lindelöfs bostad i Manchester har haft inbrott.
På Instagram berättar Maja att hon och barnen var hemma och lyckades gömma sig.
”Vi mår under omständigheterna bra”, skriver hon.
Till följd av händelsen står Lindelöf över Uniteds lördags-match.

I onsdags spelade Manchester United bortamatch mot Brentford, med i startelvan fanns Victor Nilsson Lindelöf.

Samtidigt som den svenske mittbacksstjärnan spelade match i västra London befann sig hans fru Maja Nilsson Lindelöf hemma i bostaden i Manchester.

Nu berättar Maja på Instagram att inbrottstjuvar tog sig in i bostaden – samtidigt som de var hemma.

”Jag var hemma ensam med båda barnen, men vi lyckades gömma och låsa in oss själva i ett rum innan de lyckades ta sig in i huset”, skriver hon.

Paret Lindelöf har rest hem till Sverige

Vidare berättar Maja Nilsson Lindelöf paret har valt att resa hem till Sverige ett tag för att spendera tid med sina familjer.

”Vi mår under omständigheterna bra, med det var såklart ett väldigt traumatiskt och läskigt ögonblick för både mig och barnen”.

Manchester Uniteds tränare Ralf Rangnick säger på en presskonferens på fredagen att Lindelöf missar lördagens match mot West Ham.

– Jag pratade med honom en god stund på planet hem från London och även i morse. Vi pratade i 20-25 minuter och han berättade för mig vad som hade hänt. Det var såklart en traumatisk upplevelse för honom och speciellt för hans fru och barn. Han känner att han inte vill lämna sin familj ensamma, vilket jag som tvåbarnsfar verkligen kan förstå. Vi beslutade tillsammans att han inte är med på matchen i morgon, säger tränaren.

LÄS MER: PSV-spelarens familj bands och rånades

Flera stjärnor drabbade av inbrott

Paret Lindelöf är inte ensamma om att ha drabbats av inbrott i sin bostad. I mars förra året berättade landslagsmålvakten Robin Olsen att han blev hotad av inbrottstjuvar, beväpnade med machete, i hans bostad i Liverpool.

LÄS MER: Robin Olsen rånad och hotad i sitt hem

Senare samma år hade Chelseas Reece James inbrott i sitt hem, vilket fångades på hans övervakningskameror. Inbrottstjuvarna fick då med sig flera av hans medaljer. Bland annat hans silver från EM-finalen samma sommar.

LÄS MER: Rånare tog Reece James medaljer

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.