Vibe: Lider med spelarna, fansen och klubben

ANNONS
|

De två profilerna var tillbaka på Gamla Ullevi och var förhoppningsfulla inför matchen när de slog sig ner bredvid varandra på läktaren. Lasse Vibe som flög in på blixtvisit för att se matchen på plats och träffa sina lagkompisar igen var nedstämd efter matchen.

– Jag är nog den som är minst ledsen här. Nu tänker jag mer på mina lagkompisar som varit med hela säsongen och det är klart att det är tungt för alla. Men jag lider med spelarna, fansen och hela klubben, säger Vibe och fortsätter.

– Sen hade det inte spelat någon roll om vi vunnit idag eftersom Malmö förlorade. Jag märkte ganska tidigt att något inte stod rätt till i Malmö när det blev så tyst så då kollade jag mobilen direkt. Nu blir det en lång vinter.

ANNONS

För Thomas Rogne som slet av sitt korsband i vänster knä mot Gefle i slutet av augusti var det en tung dag.

– Det var en tuff match och fruktansvärt att titta på. Vi gör en väldigt dålig första halvlek, samtidigt som Kalmar är bra. Det blev för tungt, säger han.

Medan hans lagkamrater laddat för guldstrid i allsvenskan har Thomas Rogne spenderat sin tid inne på gymmet. Efter operationen i slutet av september har rehabträningen inför nästa säsong börjat.

– Det är omöjligt att säga när jag kan vara tillbaka, men någon gång efter EM-slutspelet i Frankrike nästa sommar är det jag siktar på. På måndag är jag uppe på Kamratgården igen och kör rehab, säger Rogne innan han lämnar Gamla Ullevi.

För Lasse Vibe blir det flyg tillbaka till London där säsongen med Brentford går vidare för den danske skyttekungen.

– Nu är man bara besviken. Det är tungt att vara så nära så det är svårt att summera säsongen, det är bättre att vänta med det men jag hade verkligen hoppats att vi skulle ta det. Så jag lider något enormt med lagkompisarna. Det är så lite som avgör men så är det i fotboll och allsvenskan. Ett lag vinner och 15 lag förlorar, säger Vibe.

ANNONS
ANNONS