Tifo till minne av bortgångne Stefan Lindqvist inför fotbollsmatchen i Svenska Cupen mellan IFK Göteborg och Sirius.
Tifo till minne av bortgångne Stefan Lindqvist inför fotbollsmatchen i Svenska Cupen mellan IFK Göteborg och Sirius. Bild: MICHAEL ERICHSEN

Varma hyllningen till Stefan Lindqvist

I söndags gick den tidigare IFK Göteborg-spelaren Stefan Lindqvist bort i sviterna av ALS. Inför mötet med Sirius hedrades Lindqvist av de blåvita – med tifo och applåder.

ANNONS
|

Stefan Lindqvist var en viktig kugge i det IFK Göteborg som under slutet av 80-talet samt under 90-talets första hälft skördade stora framgångar både i Sverige och ute i Europa.

Mittfältaren spelade hem hela fem SM-guld med Blåvitt, ofta med kaptensbindeln på armen.

I söndags kom beskedet att Lindqvist hade avlidit i sviterna av ALS.

I lördagens möte med Sirius spelade IFK Göteborg med sorgband.

Dessutom hedrades Lindqvist med ett tifo från Blåvitt-fansen inför avspark.

"Dom vi saknar mister vi aldrig – den vi älskat saknar vi alltid".

En lång applåd ljöd också över Valhalla IP.

"Vi minns Stefan som en fantastisk fotbollsspelare, men inte minst som en fantastisk människa och kamrat. Tack för allt Stefan, vila i frid, den här applåden är för dig", sa IFK:s speaker.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS