Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

"Var säker på att Zlatan skulle göra mål"

Zlatan Ibrahimovic hade Manchester Uniteds bästa målchans mot Liverpool - men missade en nick i bra läge. – Jag trodde Zlatan skulle göra mål där, gör han det är matchen klar, säger José Mourinho i Viasats sändning efter matchen.

Liverpool pressade Manchester United långa stunder under rivalmötet på Anfield. Zlatan Ibrahimovic stod för en blek insats hos gästerna, men han hade en jättechans - som han brände. Paul Pogba slog ett perfekt inlägg som svensken sprang sig fri på, men Ibrahimovic kom helt fel till bollen och i stället för att nicka bollen mot mål satte han ned den i en ofarlig yta. Efteråt berättade United-tränaren José Mourinho, att han blev förvånad över att Ibrahimovic, som blev mållös för fjärde Premier League-matchen i rad, inte tog bättre tillvara på möjligheten. 

– Vi hade en bra chans och jag trodde Zlatan skulle göra mål där. Det var en sådan typ av match, gör han mål där så är matchen klar, säger portugisen. 

Hemmalaget hade två heta målchanser - men David De Gea räddade båda avsluten. Några fler farligheter fick inte publiken se i det chansfattiga rivalmötet. José Mourinho var nöjd med sitt lag - åtminstone defensivt. 

– De gjorde det svårt för oss och vi gjorde det svårt för dem. 

– Vi gjorde allt jag ville, sett ur ett defensivt perspektiv. Men jag tycker att vi missar lite på mitten. I den positionen där Paul Pogba spelade så hade jag hoppats på fler djupledsbollar, säger Mourinho. 

Tränarkollegan Jürgen Klopp var ordentligt besviken.

– Jag är inte nöjd med matchen. Vi spelade inte så bra som jag tror att vi hade kunnat göra.