Var på väg bort från klubben - Nu klar för förlängning

Det har varit många olika turer om Gianluigi Donnarummas vara eller icke vara i AC Milan. Nu har affären till slut nått ett slut. Målvaktstalangen som tidigare under sommaren såg ut att vara på väg bort från den italienska storklubben har nu till slut skrivit på ett nytt kontrakt Milan

ANNONS
|

Målvaktstalangen, Gianluigi Donnarumma, var given i AC Milan föregående säsong. Efter att säsongen var slut rapporterades det om att 18-åringen inte ville skriva på ett nytt kontrakt med klubben. Ett beslut som minst sagt rörde upp känslor. Under U21-EM i Polen kastade de italienska fansen in låtsassedlar mot målvakten och höll upp plakat med texten "Dollarumma". Där och då såg det ut som om det inte fanns någon framtid för honom i Serie A-klubben.

Men efter många turer fram och tillbaka där inte minst Donnarummas agent, Mino Raiola, har varit högstbidragande till rubrikerna, har nu Donnarumma skrivit på ett nytt avtal med Milanoklubben. Detta meddelade klubben på sin twitter.

ANNONS

Donnarumma som är en av fotbollsvärldens största talanger stannar nu alltså i Italien och det nya kontraktet gäller till 2021.

ANNONS