Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

"Väntar på ett besked om Zlatan"

Mycket tyder på att Supermatchen Manchester United-Galatasaray på lördag blir fullsatt. På måndagen var 20 000 biljetter sålda och 10 000 biljetter bokade. – Vi väntar på ett besked om Zlatan. När det kommer räknar vi med att försäljningen skjuter i höjden, säger Supermatchens presschef Peter Pettersson Kymmer.

Håkan Hellström, Bruce Springsteen och Bruce Springsteen igen. Men än återstår två riktiga smällkarameller i sommarens Ullevi-utbud. På lördag gästar Manchester United Göteborg, kanske med en debuterande Zlatan Ibrahimovic i laget.

Supermatchen räknar med att läktarna blir välfyllda om Sveriges bäste gör ett besök på västkusten, men än så länge har inte försäljningen skjutit i höjden, mycket hänger förstås på huruvida Zlatan finns med eller ej. 

– Vi väntar på ett besked om Zlatan. När det kommer, och det blir ett positivt besked, räknar vi med att försäljningen skjuter i höjden. Förra Supermatchen såldes många biljetter sista veckan så vi är ganska lugna, säger Peter Pettersson Kymmer till GP. 

Vid lunchtid på måndagen var 20 000 biljetter sålda och 10 000 bokade. De bokade biljetterna har inte hämtats ut ännu och det är inte garanterat att de platserna fylls upp. 

Återstår gör dryga 10 000 stolar för att fylla Ullevi.