Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

Vändningen: Var klar att lämna - nu kan han bli kvar

Billy Nordström avböjde kontraktsförlängningen och var klar att lämna IFK Göteborg. Men nu kommer uppgifter som öppnar för att vänsterbacken trots allt kan stanna. – Vi får se hur det blir, säger sportchef Mats Gren till Fotbollskanalen.

I förra veckan slog nyheten ned. Blåvitts vänsterback Billy Nordström hade valt att avböja klubbens kontraksförlängning. Förhandlingarna var över och Nordström, som gått hela vägen genom IFK Göteborgs akademi, såg ut att vara redo att lämna.

– Vi har erbjudit en förlängning som Billy tyvärr valt att tacka nej till. Vi önskar naturligtvis lycka till framöver, sa sportchef Mats Gren till klubbens hemsida då. 

Men nu ser det ut att kunna bli en vändning, det uppger Fotbollskanalen. I en intervju med sajten öppnar Mats Gren öppnar upp för att Nordström, trots allt, kan stanna på Kamratgården. 

– Vi letar efter en anfallare, en central mittfältare och eventuellt en vänsterback. Vi får se hur det blir med Billy, säger han.

På frågan om Nordström faktiskt kan bli kvar svarar Gren. 

– Ja, eventuellt. Vi får se hur det blir.

När GP når Nordströms agent Carl-Johan Fransén är han inledningsvis fåordig om Grens utspel. 

– Inga kommentarer nu. Ni kommer få ett uttalande från oss, men inte än. 

Förs det fortfarande en dialog med Blåvitt? 
– 
Jag pratar med Mats Gren typ varannan dag, så det är klart att det förs en dialog. Det gör det hela tiden, det är inte något specifikt nu.

En bit in i samtalet öppnar agenten upp för att det faktiskt kan komma en vändning i Nordström-historien. 

– Du vet, i fotboll kan vad som helst hända. Man vet aldrig. Det är människor vi jobbar med. Något som kan vara stenklart ena veckan, kan inte alls vara lika klart nästa vecka. 

Han fortsätter: 

– Jag var inte riktigt beredd på det här uttalandet i dag, och jag var kanske inte beredd på att de så öppet i media gjorde sig av med Billy heller. Det gick nog lite för fort för grabbarna på Kamratgården...