Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/4

Vändningen: Engvall nära Djurgården

Det har varit många turer fram och tillbaka - nu ser det än en gång ut som att Gustav Engvall är nära en flytt till Djurgården. Övergången väntas bli klar i nästa vecka, det skriver Sportbladet.

Först uppgavs den tidigare IFK Göteborg-spelaren, som har haft svårt att ta plats i Bristol City, vara så gott som klar för Djurgården. Men då skadade sig Championship-lagets anfallare Tammy Abraham och Engvall, som var på plats i Stockholm för att skriva på ett låneavtal med Blåränderna, fick snällt återvända till England igen. 

Men nu ser det ut att vara dags för en ny tur i övergångscirkusen kring Engvall.

Enligt Sportbladet ska Abraham, som är inlånad till Bristol från Chelsea, ha återhämtat sig snabbt från sin skada. Chelsea ska ha meddelat Bristol att rehabiliteringen av forwardens vadskada går som planerat - och därmed väntas Bristol nu, trots allt, ge Engvall klartecken för att flytta. 

Uppgifter pekar på att Bristol i nästa vecka kommer ge Engvall grönt ljus för att flytta till Stockholm. Klubbarna är sedan tidigare överens om ett lån till och med november, där Championship-laget har möjlighet att kalla hem Engvall under sommaren.