Vände matchen – med tre (!) straffmål

Bottenlaget Falkenberg tog en tidig ledning mot IFK Norrköping. På 13 minuter hade dock Christoffer Nyman vänt matchen – med tre (!) straffmål.

|

Falkenbergs FF ligger inför den 28:e omgången på nedflyttningsplats i allsvenskan. Mot IFK Norrköping fick laget en drömstart i jakten på viktiga poäng i bottenstriden.

I matchens andra minut hittade FFF:s John Chibuike målet och gav gästerna ledningen på Östgötaporten.

Knappt 20 minuter senare kom dock kvitteringen när Norrköping Christoffer Nyman satte en straff. Tretton minuter senare hade Nyman gjort ytterligare två mål – även dessa på straff och 0-1 hade i den 34:e minuten blivit 3-1.

Det blev inga fler straffmål för Christoffer Nyman efter det en komfortabel seger för hemmalaget där Ishaq Abdulrazak avslutade målskyttet när han satte 4-1.