Utsiktens chock – föll mot bottenlaget

Utsikten tog sig an bottenlaget Varbergs Bois på Bravida arena. Men det blev inte som Bosko Orovic och hans lag tänkt sig. Varberg chockade Utsikten och vann med uddamålet.
– Jag tycker inte att vi kommer upp i nivå alls, säger Utsiktens Kevin Rodeblad Lowe i sändningen.

ANNONS
|

Utsikten var inför lördagens match mot Varberg på Bravida arena obesegrade på hemmaplan. Men hallänningarna skulle visa sig för starka för Bosko Orovic och hans mannar.

Utsikten hade mycket boll i den första halvleken svårt att skapa några riktigt farliga lägen på ett regnigt Bravida arena.

– Vi har mycket boll men vi behöver bli lite farligare i sista tredjedelen och skapa de riktigt klara målchanserna. Men vi närmar oss. Om vi får till lite bättre inspel tror jag vi kan göra både ett och två i andra, sade Malcolm Moenza i Max sändning i halvtid.

Första hemmaförlusten för säsongen

Den första halvleken slutade mållöst.

ANNONS

I den 70:e minuten skakade Varberg fram en hörna som slogs in på första stolpen av Oskar Sverrisson. Där dök Leo Jansson upp och skarvade snyggt nicken i en båge över Elias Hadaya i målet. 1-0.

Utsikten tryckte på för en kvittering men lyckades inte få in kvitteringen och matchen slutade med en förlust. Deras andra raka i superettan.

”Kommer inte upp i nivå”

Utsiktenspelaren Kevin Rodeblad Lowe var besviken efter förlusten.

– Jag tycker inte att vi kommer upp i nivå alls. Vi har det största spelövertaget vi haft men vi lyckas inte skapa så jättefarliga lägen, säger han i Max sändning.

Utsikten har nu Östersund och Oddevold innan superettan tar sommaruppehåll. De vill Kevin Rodeblad Lowe ta vara på.

– Två vinster för att hänga med i toppen, säger han i sändingen.

Så startade Utsikten (4–4–2):

Elias Hadaya – Allan Mohideen, Jesper Brandt, Kevin Rodeblad Lowe, Malkolm Moenza – Erik Westermark, Suleman Zurmati, Ivo Pekalski, Albin Skoglund – Lucas Lima, Robin Book

LÄS MER:Utsikten tappade ledningen – föll i toppmötet med Degerfors

LÄS MER:Förundersökning inleddes aldrig – klubbchefen lämnar Utsikten

LÄS MER:Bosko Orovic polisanmäler domarna – efter förbundets straff

ANNONS